![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Njaaa noskatiiijos shodien DBZ pa RTLII neko nesapratu un man vinjsh likaas beernishkiigs un vecmodiigs, luudzu sniedziet informaaciju par sizetu vecumu un vispaar izsakiet savas domas par to!
![]() P.S. Nesapratu netikai taadeelj ka zinu Vaacu v. slikti bet arii taadeelj, ka... nesapratu. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE kā jau parasti šin-čans te uztraucās par sizetu un tādām lietām Nu jā, kuru gan anime uztrauc sižets un tamlīdzīgi sīkumi. Galvenais lai ir daudz bezjēdzīgu tekstu, kas domāti pretinieka iebiedēšanai, vēl vairāk kautiņu un nekustamā īpašuma iznīcināšanas. Lūk tās ir lietas, kas liecina, ka anime ir patiesi izdevusies un tai ir paliekoša vieta vēsturē. QUOTE gribeetu redzēt vai tu "gudrīt" varētu pats ko tamlīdzīgu izveidot vai vismaz vienu mazu dalu no tā par ko es protams saubos. tu izliecies gudrāks nekā tu esi. Vai tu manā profilā kaut kur ieraudzīji tekstu "mangas/anime zīmētājs/animators" vai varbūt atradi kādu norādi par to, ka es tām rakstu tekstus vai scenārijus? Laikam jau nee. Tāpēc atbildēšu tev tāpat, kā esmu atbildējis uz visiem paarējiem šāda veida komentāriem - katrs dara to ko vinš ir izveeleejies dariit(visi visu nevar darīt) un ja vinš to dara sūdīgi, tad lai rēķinās ar kritiku. Un pirms tu arī turpmāk mēģini sprēgāt ar šāda veida komentāriem, kas pavisam tieši norāda uz tava psihiskā brieduma pakāpi, padomā, vai ir vērts. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:40 |