IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Suprnova is going down!, NOOOOOOO~OOOOO~OOO[..]!!!
Sigfa
post Dec 26 2004, 19:24
Post #1

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

The universal BitTorrent source is going down for good... tas rakstiits vinju maajaslapaa- http://www.suprnova.org Izskataas, ka man vairs nebuus mana miiljotaa filmu un anime ieguves resursa... sad.gif Dziivee laikam notiek arii sliktas lietas... *lol*

varbuut kaads vereetu spekuleet, kamdeelj taa? o.O

Un varbuut kaads zin kaadu www lappeli kas buutu jauna alternatiiva suprnova.org'am?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
Yume
post Dec 26 2004, 22:19
Post #2

challenger

Group: Jounin

em, jā. Nez kāpēc tāda nākotne mani nepriecē? Man negribās atkal atgriezties pie jauno sēriju gaidīšanas uz DvD un tad viņu ripu lādēšanas caur DC.
Tā arī gribās uzprasīt tiem mīļajiem MPAA darboņiem, lai viņi tad paskaidro kur, lai mazāk attīstītas Eiropas valstis viņu vēlamaj gadījumā ķer anime. Viņiem jau protams pilnīgs un galīgs pofigs uz to, bet tas ir necilvēcīgi. Un vispār atņems šito, izdomās kautko citu.. un viss sāksies no gala.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
NOLF
post Dec 27 2004, 18:43
Post #3

Samurai

Group: Chuunin

QUOTE(Yume @ Dec 26 2004, 21:19)
em, jā. Nez kāpēc tāda nākotne mani nepriecē? Man negribās atkal atgriezties pie jauno sēriju gaidīšanas uz DvD un tad viņu ripu lādēšanas caur DC.
Tā arī gribās uzprasīt tiem mīļajiem MPAA darboņiem, lai viņi tad paskaidro kur, lai mazāk attīstītas Eiropas valstis viņu vēlamaj gadījumā ķer anime. Viņiem jau protams pilnīgs un galīgs pofigs uz to, bet tas ir necilvēcīgi. Un vispār atņems šito, izdomās kautko citu.. un viss sāksies no gala.
*

Ja nemaldos, MPAA ir pilnīgi cits kantoris un ar anime (izņemot Disneja licenzētajiem Miyazaki) viņiem saistības maz vai nemaz. Arī, izskatās, ka anime trackeriem lielo BT saitu slēgšana nav īpaši kaitējusi.

Par laimi, ADV, Bandai, 4Kids un kam tur vēl ne, nav tik daudz zirgspēku smile.gif

Par darboņu attieksmi pret Otro un Trešo pasauli, visticamāk, ka tā ir tāda, vismaz spriežot pēc vairākos saitos saklausītā: Anime ir luksusa prece, nevis tiesības, tāpēc krāj naudu un pērc autentiskus DVD vai arī nopērc izplatīšanas tiesības savā valodā un kaut vai dāļā uz ielām smile.gif

--------------------
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 20:43