![]() |
![]() |
tautietis |
![]() ![]()
|
![]() ausainis ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 145 Joined: 4-March 04 ![]() |
paklausoties sarunas offtopikaa izklausaas
ka daudziem sjii doma iet pie sirds, taapeec meegjinaasju ieviest nelielu skaidriibu tipa.. japaanju valodu var apguut univeraa moderno valodu fakultaatee, riigas kultuuru visusskolaa, kas ir paarpalikums no jap. val. un kultuuras skolas un B. Kruuminjas valodas kursos - studijaa "Gengo", ja nemaldos, pagaidaam muusu zemiitee tas arii viss.. njaa, var maaciities arii pats:) -------------------- |
![]() ![]() |
Duarh |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 9-April 04 From: Portland OR USA ![]() |
To Arteck: Nu, Arti, kaa jau zini man paaraak pirateets anime nepiesaista, bet te tas ir gandriiz vai galvenais apspriezhamais objekts. . .bet nu labi, uztaisiiju useri taapataas
![]() To tautietis: Nu jaa, paskatiijos amazonee, diezgan daargs tas tekstbuks, kaa jau amerikaanju. . .man gjimenes loceklis ar graamatu piegaadi nodarbojas, taadeelj leetaak dabuuju. Bet textbooks labs; sheit (ASV) ar visi paziistamie, kas maacaas valodu, izmanto nakama. Ja tomeer ir interese ieguldiit naudu - ir 2 daljas, taa, kaa, ja jau 1. gada liimenii zini, var domaat par otro; un arii svariigi metiishaam textbooka vietaa kaut kaadu workbuuku nenopirkt. Un veel - ja vajag, varu paintereseeties, vai nevar leetaak no vairumtirgotaajiem dabuut. Pasham graamata man nodereeja; nezinu, vai kas labs pieejams leetaak (iznjemot krievu val. - noteikti jaabuut labaam graamataam). Daitai, nihongo no benkyou ni tsuite. . .minna isshoukenmei ganbatte kudasaranakute naran! ![]() -------------------- 世界を革命する力を
この我がに返してもらう! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:06 |