![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Taatad taa, mees te dazi taisam shaadu projektu. Buusim pateiciigi, ja Juus vareetu iepostot te savu pieredzi (pozitiivo vai negatiivo
![]() |
![]() ![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Pieredzes man nav, bet domāju, ka tur slēpjas kāds triks, jo katram cilvēkam gribas pēc iespējas vairāk (visu!) naudas iegūt sev.
Vienkāršāk runājot, tur var iztīrīt tavus īstos kontus, vienkārši pasūtīt d..., vai izdarīt augstākminētās procedūras uz kaukādu jocīgu reģistrācijas līgumu pamata. Cilvēkiem patīk krāpties! ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Mani kaitina tikai tas, ka taadu darbonju deel uz manu epastu naak visaadi spami
![]() |
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
QUOTE(Ray @ Dec 28 2004, 13:16) Kādreiz bija viens skarbs raksts par šo tēmu, gonor.eja.lv, ja pareizi atceros. Tikai liekas ka vairāk tā lapa neeksistē. Savulaik mani izbesija kas cits, tipa, piedāvājam darbu internetā, tikos un tikos pārrunas, a īstenībā kārtējā marketinga piramīda, pērc kautkādu primitīvu weblapu redaktoru par 150 ls un izplati tālāk veidojot piramīdu uz leju. Ilgi un dikti karināja makaronus uz ausīm kādu baigo džunguru pelnīšot. ![]() Nesanāca viņiem tie 150 lati šoreiz. ![]() ![]() ![]() Vel toreiz vairākas reizes zem dažādiem citiem sludinājumiem par darbiem cilvēkiem ar datorzināšanām uzķēru viņu referāļus. Kas tas par darbu viņi nekad uzreiz pa telefonu nesaka, "atbrauciet uz pārrunām". ![]() ![]() ![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 23:19 |