IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Finncon/Animecon 2004(edit: /2006), Braukshana uz Somiju
Duarh
post Apr 9 2004, 10:29
Post #1

Samurai

Group: Chuunin
From: Portland OR USA

Sveiki visiem

Gribeeju tikai noraadiit uz iespeeju aizbraukt uz animeconu tuvu Latvijai, shovasar Somijaa. . .guest of honor buus Jonathan Clemens - mees ar zenofexu pagaajushogad klausiijaamies, baigi jautrais onkulis, daudz ko tulkojis & sarakstiijis 'the anime encyclopedia' - un yoshitoshi abe (no finncon/animecon saita - "He's known as a character designer in anime series like Serial Experiments Lain, Niea_7 and Haibane Renmei."). Vieniigaa nelaime, ka animekons somiski - Clements, protams, runaas angliski, bet Abe buus tikai japaaniski un somiski. smile.gif man jau nekas pretii, bet dazhiem var radiit gruutiibas.

Bet taapat domaaju, ka veerts aizbraukt. Pagaajushogad bija baigi labi ieraudziit, cik daudz pie vinjiem anime fanu - nejuuties vairs kaa viens no mazas grupinjas smile.gif. Pagaashreiz bija arii anime karaoke, cosplay contesti utml. lietas - gan jau buus arii shoreiz.

Liels pluss veel tas, ka shitas viss kopaa ar Finncon - Sci-fi & fantasy convention - kas buutiibaa ir galvenais, uz ko braukshu es. Starp GoHiem ir Robin Hobb, baigi labaa fantasy autore, pasham ir visas vinjas graamatas, iznjemot peedeejo. Buus veerieniigs pasaakums - parasti ap paaris tuukst. cilveekiem ierodas. Pamataa somiski, bet diezgan daudz notikshot arii angliski.

Datumi - 10., 11. juulijs. Nav biedra maksa un leeti aizbraukt - praamis zem 40ls turp atpakalj, tad veel ar vilcienu.

www.finncon.org (angliski info par SFF konu, bet notiek kopaa ar Animeconu, kas ar bishki piemineets)

Zenofex, tu brauksi? Varbuut atkal varam kaut ko kopaa organizeet. Shogad gan es braukshu jau laikam 8. juulijaa un atpakalj kaadaa 13. - jaapaskataas rinkjii vairaak utt. smile.gif.

Taa kaa visiem ieintereseetajiem - uz Somiju. . .Jonathan Clements jau vien ir pietiekami interesants cilveeks, ka es to pats ne par ko nelaidiishu garaam. . .kaadus tik vinsh mums staastinjus par GiTS tulkoshanu un finanseem nestaastija biggrin.gif.

This post has been edited by Duarh: Jul 23 2006, 14:41

--------------------
世界を革命する力を
この我がに返してもらう!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
arteck
post Apr 9 2004, 10:56
Post #2

Unregistered

Par biļetēm:

Autobuss - TALLINA

Turp Ls 7-8.50
Turp / atpakaļ Ls 14-17

Prāmis - TALLINA – HELSINKI / HELSINKI - TALLINA

Cenas braucienam vienā virzienā (bez kajītes) Cenas atšķiras ātrgaitas prāmjiem* un parastajiem**, kā arī pēc izvēlētā brauciena laika - rīts vai vakars.

*Autoexpress
No 13 - 20 LVL

*Nordic Jet
No 13 - 25 LVL

*Romantika
No 13 LVL

**Meloodia
No 8 - 13 LVL

**GTS Finnjet
No 14 LVL

**Nordlandia
No 10 LVL
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 02:25