![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Takashy |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 12-February 04 From: Riga ![]() |
Aj,es gribeeju zinaat cik veci te vissi te taa apmeram i un cik ilgi jau skataas anime.....
Nez.,n es esmu 16..... Un es skatos...... nez. iisti....... 4 gadi varbuut..... Paaris no pirmajiem anime kurus es redzeeju un laikam arii atceros bija .... Sailermoon,vai kaa to sauca... un Cats Eye,vai taa... nez.... ![]() -------------------- Life is like a Dream~
|
![]() ![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Skatos anime jau ilgu laiku. Pirmie protmas bija pa KS-video tagad es atceros ka tie bija anime jo tie man patika labak neka citi Cartoon ko tur radija pec tam paris gadus velak ap 95 paradijas satelits Tad pa rtl2 vox Sat1 anime gaja tiri normali, un VOX vispar ir super kanals WWW.VOX.DE Anime kuri ir gajusi pa to kanalu es gandriz visus esmu redzejis pa VOX. Tikai varbut kads varetu pateikt nosukumu vienam anime ko es redzeju. Apraksts , mars , zemes kolonisti, un viniem uzbruk kautkadi skivisi vienu notriec bet tur pilots ir forsa beibe, pasi uzbruceji sevi sauc par dieviem, nu tads ir sakums. Varetu but ka ta bija hentai anime. Un tas nav Nadesico! Es to loti gribetu to redzet atkal bet nosaukumu nevaru atcereties
![]() Patreiz pa vacu tele5 skatos Gundam wing. Ak ja mans vecums gandriz 20. -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:18 |