![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Takashy |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 12-February 04 From: Riga ![]() |
Aj,es gribeeju zinaat cik veci te vissi te taa apmeram i un cik ilgi jau skataas anime.....
Nez.,n es esmu 16..... Un es skatos...... nez. iisti....... 4 gadi varbuut..... Paaris no pirmajiem anime kurus es redzeeju un laikam arii atceros bija .... Sailermoon,vai kaa to sauca... un Cats Eye,vai taa... nez.... ![]() -------------------- Life is like a Dream~
|
![]() ![]() |
Ladykiller |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 37 Joined: 11-April 04 From: Majas, milas majas ![]() |
Anime es jau skatos no 4 vai 5 gadu vecuma tagad man ir 16 gadi, tad es vel nenojautu cik daudz tas mana dzive mainis un vispar ko es isti skatos. Pirmais anime serials kam es sekoju liidzi katru seeriju bija dragonball, visu laiku man likas ka man vienk. patik ka vini tur kaujas un visi superiigie spradzieni, bet izraadiijas ka ta bija vieta kur es nemu savu pasparliecibu un macibas dzivei.
-------------------- You know what I like in a girl ? Me !.
She was as hot as the sun, but she just wasnt that bright. You do the kind of stuff that Prince would only sing about. Ja bernam jau agra vecuma velaties iemacit, ka pipet nevajag un negribat but sliktais vecaks sakiet:"Ja pipesi cigareti bernin, tetis nomirs..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:29 |