![]() |
![]() |
Shackal |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 9-June 04 From: Some where in Final Fantasy World ![]() |
ljoti gribejas ielikt so postu lai uzzinatu kadas online speles jus zinat un spelejat
![]() ![]() ![]() man zinamas online speles: Ragnarok-www.rotr.ru Astonia-www.astonia.com Alien assault traders-aat.paisums.lv -------------------- Born to live only for this day
![]() |
![]() ![]() |
Piepz |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 11 Joined: 9-June 04 ![]() |
Varbūt bišķi par vēlu, bet nu gribēju pateikt, ka tagad riktīgi rukāju EVE online. Paldies diviem cilvēkiem no LV, kuri mani saslimdināja ar šo MMO geimu (vienīgie bez manis, kuri, cik zinu, spēlē EVE). Lai nu kā.. jāmaksā ir 15EUR mēnesī utt utt, bet nu es kā godīgs maksātājs varu dalīt atslēdziņas, lai jauni cilvēki varētu 14 dienas par brīvu spēlēt (vismaz es tā domāju, ka man ir šāda unlimited iespēja).
Tātad.. visi tie, kuri gribēja un grib iemēģināt iet uz šejieni vilkt jaunāko klientu (btw, nesen iznāca free expansion - EVE: Exodus) un sūta man meilu ar requestu pēc free 14 day trial uz noise @ edot . lv Ceru, ka kāds paliks atkarīgs un sāks spēlēt patstāvīgi! ![]() -------------------- "We make games that make games worth playing" © Nintendo
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 August 2025 - 12:46 |