![]() |
![]() |
tautietis |
![]() ![]()
|
![]() ausainis ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 145 Joined: 4-March 04 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
CryRat |
![]()
|
||||||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
nippon ? kas tas i ? vajadzēja atrast ?
ēē... nē ar encoding nav problēmu es to kas tur ir ISO-2202-JP ņemu un konvertēju uz UTF-8 ( šitā joka pēc nācās PHP pārkompilēt ) un stūkēju datu bāzē iekšā... problēma ir ar to ka nav latviešu burtu bet ir tie HTML simboli ( vai kā viņus nosaukt ) nu tā pat kā "&" ir "&" tā arī latviešu burti tur nokodēti bet es nevaru viņus automātiski atkodēt jo tā PHP funkcija izskatās ka nepazīst Windows-1257 burtus... sliktākajā gadījumā nāksies uzrakstīt funkciju kas nomainīs tos kodus uz burtiem cik ta viņu tur sanāk kādi 22... varbūt Roze kaut ko gudru izstāstīs...
hmm... a tajā listā bija kaķis ? ja jā tad jāskatās kas par lietu ja nē tad nav mana vaina
![]() par vārdnīcām... Systran sāk jau mazliet riebties tur pēc katriem pieciem vārdiem piecas reklāmas.... būs kaut kas cits jāpameklē... -------------------- my megabusters :X
|
||||||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:51 |