![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Njaaa noskatiiijos shodien DBZ pa RTLII neko nesapratu un man vinjsh likaas beernishkiigs un vecmodiigs, luudzu sniedziet informaaciju par sizetu vecumu un vispaar izsakiet savas domas par to!
![]() P.S. Nesapratu netikai taadeelj ka zinu Vaacu v. slikti bet arii taadeelj, ka... nesapratu. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Par taadu lietu kaa DB AF es arii esmu kauko dzirdeejis itkaa taisiisot, runaajot par DB tad to nevar nosauk par beerniskiigu vienas lietas deel tur tacu skel visus uz puseem, un tas jau gan nav beerniskiigi. Ja domaa ko tad tajaa DB AF vel var jaunu izdomaat jo tacu vis kas ir iespeejams ir paraadiits, jaa taa tikai mums liekas jo, kad keras pie animes japaani tad tie jau vienmeer izdomaa visaadus briinumus. Vianiigais kas dazreiz ir mani aizkaitinaajis ir tas ka tur vienmeer atrodaas taads dzekins kurs buus vienmeer daudz speeciigaaks un tas nenotiek 1 vai 2 reizes tas ir visu laiku, liekas nu kur vel speeciigaaku var atrast, bet nee uzrodas vel viens kura deel Songokam ir velviens paarbaudijums.
Starp citu es veeleejos uzinaata vai no naime varoniem ir velkaads kurs ir speeciigaaks par Songoku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:41 |