![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Takashy |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 12-February 04 From: Riga ![]() |
Aj,es gribeeju zinaat cik veci te vissi te taa apmeram i un cik ilgi jau skataas anime.....
Nez.,n es esmu 16..... Un es skatos...... nez. iisti....... 4 gadi varbuut..... Paaris no pirmajiem anime kurus es redzeeju un laikam arii atceros bija .... Sailermoon,vai kaa to sauca... un Cats Eye,vai taa... nez.... ![]() -------------------- Life is like a Dream~
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Ultramens
![]() ![]() Tas noteikti nebija mans pirmais anime muuvis, jo ja taa buutu bijis, tad es buutu visai taals sjai padariisjanai. Man skjiet ka pirmais bija "graamatu graamata", ko raadiija pa LTV1 kaut kad 198X gadaa (vairaak uz beigaam). Tad man vareeja buut kaadi 5 vai 6 gadi, biju mazs duraks un skatiijos visu ko raadiija kantainaa kaste. Atceros ka piesaistiija izbriinaa paveertaas milziigaas mutes un acis, kaa karii diivainaas sliidosjaas kustiibas paarvietojoties (liels kontrasts gleznainajaam, dabiigajaam krievu animatoru multeneem). bet nu tajaa laikaa es sjo multeni nekaadi nesaistiiju kopaa ar kaut kaadu mistisku anime. viss nopietnaakais jau naaca veelaak.... ehh jauks ekskurss pagaatnee sanaaca, agraak tomeer vissbija jaukaak, zaale zaljaaka un labaak piipeejama... -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:47 |