![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Njaaa noskatiiijos shodien DBZ pa RTLII neko nesapratu un man vinjsh likaas beernishkiigs un vecmodiigs, luudzu sniedziet informaaciju par sizetu vecumu un vispaar izsakiet savas domas par to!
![]() P.S. Nesapratu netikai taadeelj ka zinu Vaacu v. slikti bet arii taadeelj, ka... nesapratu. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Takashy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 12-February 04 From: Riga ![]() |
Um,par to DBZ realfilmu esmu dzirdeejis,bet laikam tas ir tikai viens "fake"(Sorry,nez. kaa to sauc latviski)...
Um,DBAF,um,liidz šim neesmu neko iipašu dzirdeejis ka kaads taisaas to taisiit... Vieniigais ko es zinu ka tas ir arii kautkaads Fake,vai tikai kautkaads FanRažojums kurš tagad jau nez,. cik ilgi te visur paraadaas..... PS:DB/Z/GT ar Pokemon saliidzinaat ir mazliet,um... ne tik iipaši labi.... Pokemon tur katraa seerijaa notiek viens un tas pats(Ash kautkur aiziet ar draugiem,satiek Team Rocket,Rocket komanda atkal tiek pievekta no taa Asha un visi ir happy)...OK taa jau DB... arii tas pats i,bet tomeer DB/Z/GT labaaks nekaa Pokemon... vismaz man taa liekas..... -------------------- Life is like a Dream~
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:42 |