![]() |
![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Sarosaas visi kam sailormoon ir bijusi pirmaa anime un kam joprojaam vinja patiik!!!! Rtl 2 beidzot uzklausiiju6i tos veestulju simtus ko sanjeema no daudzaam pasaules valstiim no sailormoon pieluudzeejiem un atkal laizj vinju eeteraa. No 3.janvaara 14:40 peec Latvijas laika saaks raadiit sailormoon pirmo sezonu. Ljoti ceru7 ka buus arii pareejaas. Ar to arii visus apsveicu
![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
Kikumi |
![]() ![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Yume @ Jan 2 2005, 18:30) emm, meine liebe Kikumi, verglaiche bitte die animes die auf RTL2 gezeigt werden und die die auf ViVa sind. Sie sind nicht im gleichen niwo. padomā, kas tev tuvāk pie sirds iet, Hellsing vai DBZ? Tu laikam mani pārprati. Es nemaz neesmu sajūsmā par domu pārtraukt anime rādīšanu TV kanālā Viva. Tās, kuras tiek demonstrētas pa šo kanālu man ir tuvākas sirdij. Lai gan pa RTL 2 dažas ir tīri ciešamas (tikai nepārprotiet mani)... ![]() @Dzonis: Keep your fingers crossed, lai viņi nepārtrauc un parāda kaut ko jaunu! ![]() -------------------- Go and die, please.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 19:10 |