![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Iesakiet animi. Bez maz vai mēnesi or so neesmu skatījis, vismaz neko prātīgu.
Kondīcijas tās pašas vecās: * ieteicams nepārsniegt 26 ep robežu; * iņčīgs storijs; * lielākā, mazākā mērā reālistiski čari un animācija; * būtu vēlams sci-fi, bet var būt pilnīgi jebkas, ja ~ atbilst minētajiem noteikumiem; * un, pats galvenais, laba mūzika. |
![]() ![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE aaa un veel... iesaku izlasiit "berserk" mangu... Netaisos lasīt komiksus.QUOTE anime ir izcenzeets un sagraiziits liidz peedeejam.. bet ja tevi aizraus.. tad notikumu gaitu meklee mangaa...., jo manga ir jau cits staats.. un daudzkaart labaaks Man cenze netraucē, galu galā, es skatos nejau vardarbības un hentai dēļ. Bet jau jau storijs ir viduvējs, tad labāk neskatos vispār.QUOTE Galvenais nepalaid garām Chobits!!! Čobits manā uztverē nav laba anime. Storijs tur ir nesakarīgs. Ir pāris smieklīgas scēnas, bet to dēļ skatīties visu seriālu negribās. Tīņiem adresēta anime - no thanks.QUOTE Tenjou Tenge... Nja, nav ko piebilst. Vēlviens kolbas naruto stilā, izlaižu.QUOTE Gits(to jau laikam zini), Paranoia Agent, Outlaw Star Gits redzēts, paranoia agent nupat jau arī un atzīts par labu esam. Jāievērtē būs Outlaw star.Pēc pirmajām ep Infinite Ryvius šķiet ok, mūzika gan nepārāk iet pie sirds, pārāk futūriska un atgādina Crest Of The Stars dzirdēto. Dodu priekšroku orķestriālam izpildījumam. ![]() Pamanījāt, esmu bezgala iedomīgs un izvēlīgs. |
Wiper |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 1-October 04 ![]() |
QUOTE(bypass @ Jan 2 2005, 20:52) Jāievērtē būs Outlaw star. Pēc pirmajām ep Infinite Ryvius šķiet ok, mūzika gan nepārāk iet pie sirds, pārāk futūriska un atgādina Crest Of The Stars dzirdēto. Dodu priekšroku orķestriālam izpildījumam. ![]() Iespeejams Infinite Ryvius tev vareetu labaak patik. Outlaw Star man likaas vairaak simple action orienteets - noskatiities un aizmirst. Man IR ljoti patika. OS noskatijos neshkobiidamies, bet iispashu iespaidu tas neatstaaja. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:27 |