![]() |
![]() |
jurc |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
nesen saaku pamanīt ka te ir ļoti daudz topiku par yu-gi-oh kā tādu.. un tas ļoti traucē lasīt paarējos postus, kad piemēram paņem ""View New Posts". Mans ieteikums ir tāds ka vajadzētu uztasīt jaunu forumu tieši priekš yu-gi-oh faniem! Es domāju ka daudzi man šajā ziņā piekritīs!
-------------------- |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Cik nopratu ircaa, pie Rozes bezdarbiibas vainiigs ir slinkums. Uzskats laikam ir taads, ka vinji tik ljoti netraucee, lai puuleetos kaut ko dariit.
Jaa, veel izskaneeja Rozes pasha ideja, ka vareetu taisiit kaut kaadu iespeeju, ka var arii neraadiit yugioh foruma postus ieksh new posts. Tagad bljaustieties, fluudojies, spamojiet, veelreiz bljaustieties par to, ko juus gribeetu, ko juus domaajat, kas jums patiik, kas jums nepatiik. Kaa rezultaataa Roze redzees, cik probleema ir nopietna un spriediis, vai ir veerts nogalinaat savu laiku taad deelj. (Copyright: nogalinaat ir mans izteiciens, jo apzinos, ka jebkaa dariishana, ko tev nepatiik dariit, patiesiibaa ir tava laika nogalinaashana) -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:18 |