![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Iesakiet animi. Bez maz vai mēnesi or so neesmu skatījis, vismaz neko prātīgu.
Kondīcijas tās pašas vecās: * ieteicams nepārsniegt 26 ep robežu; * iņčīgs storijs; * lielākā, mazākā mērā reālistiski čari un animācija; * būtu vēlams sci-fi, bet var būt pilnīgi jebkas, ja ~ atbilst minētajiem noteikumiem; * un, pats galvenais, laba mūzika. |
![]() ![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE Planetes Savā ziņā unikāla anime un čarteri. Neparasta nākotnes vīzija. Redzēts. Visai reaalistisks staats par 'kosmisko atkritumu vaaceejiem'. Ja interesee reaalistiska Sci-Fi par iespeejams ne visai taalu naakotni - iesaku noskatiities. ![]() Lost Universe, Madlax, Bubblegum Crisis, Yukikaze - būs iečekots. RahXephon - tā kā man nepatīk NGE, tad cerības šai paliek makten mazas. Bēdīga atziņa par sci-fi animēm, ka lielākajā daļa no tām storijs pārsvarā grozās ap mečiem(cilvēku vadāmiem un tiem līdzīegiem robotiem), damn... QUOTE Jaa veciit shitaa nedriikst teikt par Chobits !!! Nemēdzu runāt par to, ko es nezinu, bet, redzi, es zinu, kas ir Čobits.Nesaki neko sliktu pirms nezini, kas tas ir Vajadzēja topiku taitlu nomainīt uz iesakiet ļoti labu, aizraujošu animi. Nu, nē, DBZ, Naruto, FMA, etc neietilpst šajā kategorijā. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:17 |