![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
kā visprecīz;ak izskaidrot kas ir anime citiem cilvēkiem???
šis variants īsti neder: anime ir Japāņu zīmēta animācija -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(bypass @ Jan 3 2005, 20:03) QUOTE bypass, nejauc. Anme ir muļķiki, bet ne parasti. Vai nosaukt daudzās īpašības, ar ko anime atšķiras no citiem muljkjikiem? Pa, pa, kas tad japāņu animāciju ir iecēlies "neparasto" kārtā? Nē, atšķirības, protams, ir, bet tas nenozīmē, ka janime ir kaut kas īpašs. Janimes saturs, mērķauditorija un zīmēšanas stili ir daudz un dažādi, tādēļ tu tādas kopējas janimes atšķirīgās īpašības starp "parastajiem" muļķikiem nevari nosaukt. Piemēram, kāda atšķirība starp Spirited Away un <insert any Disney title here>? - Tie ir parasti muļķiki, tikai izstrādātājs cita reģiona. ![]() Tev pašam smiekli nenāk par to ko sarakstīji? Nu jā, tjipa, dažas atsķirības ir, bet nekas īpaši savādāks. .. Tu man nosauc kaut vienu Disneja ražojumu, kur bērna acu priekšā sadistiski nogalina viņa ģimeni un pēcāk tas nežālīgi atriebjas? Nosauc kaut vienu Disneja ražojumu, kur divi nepilngadīgi bērni izmisīgi cenšas izdzīvot un beigās tāpat nomirst? Nosauc kaut vienu Disneja ražojumu, kur būtu attēlota izvarošana? Ja runa būtu tikai par atsķirībām animācijā es sevi neapgrūtinātu ar komentāra rakstīšanu, taču tas pat priekšlaicīgi dzimušam kāmim ir skaidrs, ka Disnejs & Co pret labākajiem anime paraugiem ir kā diena pret nakti (nevēlos nevienu aizvainot) visupirms jau ar animaacijas paliidziibu atainoto notikumu un domas zinjaa. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:14 |