![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
kā visprecīz;ak izskaidrot kas ir anime citiem cilvēkiem???
šis variants īsti neder: anime ir Japāņu zīmēta animācija -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Ekkk, nu beidziet! Laikam nevienam no jums nav pielecis, kas bypass patiesībā ir par fruktu...
Un by the way - te nesen viens izveica līdzīga satura izgājienu par citu tēmu, tas bija ok. Kā aizskaram "svēto govi" to biš animi, uzreiz sašutuma jūra, tā nedrīkst! Dubultstandarti? -------------------- Press any key to continue
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Taka @ Jan 3 2005, 20:44) Ekkk, nu beidziet! Laikam nevienam no jums nav pielecis, kas bypass patiesībā ir par fruktu... Un by the way - te nesen viens izveica līdzīga satura izgājienu par citu tēmu, tas bija ok. Kā aizskaram "svēto govi" to biš animi, uzreiz sašutuma jūra, tā nedrīkst! Dubultstandarti? Ja shis buutu spageti fanu forums un kaads teiktu, ka spageti ir tie pashi makaroni, tad arii panestos bazars. Taa nav "sveetaas govs" lieta. Taa ir foruma lieta. Man sirds neljauj anime forumaa atstaat neatbildeetu tik nepaardomaatu uzskatu par anime. Cilveeks, kas lasiis, domaas: "Re, kaa viens te par anime izteicaas, un neviens neiebilda! Tad jau vinji tam piekriit!" -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:09 |