![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
kā visprecīz;ak izskaidrot kas ir anime citiem cilvēkiem???
šis variants īsti neder: anime ir Japāņu zīmēta animācija -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
NOLF |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 17-February 04 ![]() |
Kā vienmēr, visu topiku izlasījis neesmu i negatavojos, taču iekomentēšu savu viedokli.
Par topiku "kā pareizi izskaidrot kas ir anime...." - nafig vajag. Mans vaļasprieks un man tas ir gana labs izskaidrojums, lai nevajadzētu meklēt nekādus attaisnojumu, ko/kur/kad/kāpēc skatos vai mēģināt pierādīt, ka tā ir 'pieaugušo cienīga aktivitāte'. Ja cilvēks gribēs saprast, tad sapratīs arī no 1/2 vārda, ja ne, tad jebkādi skaidrojumi lieki. Par bypass: Pēc anime ieteikumu topika pāris sadaļas augstāk, izpīpēju, ka bypass ir no cilvēkiem, kuriem anime patīk, bet riebj vāji pamatota 'fanošana' par to (vai dajebko citu) un nekritiska attieksme, kāda šad tad novērojama arī šajā forumā. Tāpēc arī troļļa cienīgi gājieni. Pats tāds esmu un bieži mēģinu turēties lai ko līdzīgu neierakstītu, tāpēc tālāk nelamāšos. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:43 |