![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Iesakiet animi. Bez maz vai mēnesi or so neesmu skatījis, vismaz neko prātīgu.
Kondīcijas tās pašas vecās: * ieteicams nepārsniegt 26 ep robežu; * iņčīgs storijs; * lielākā, mazākā mērā reālistiski čari un animācija; * būtu vēlams sci-fi, bet var būt pilnīgi jebkas, ja ~ atbilst minētajiem noteikumiem; * un, pats galvenais, laba mūzika. |
![]() ![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Man nepatīk tieši cilvēkveidīgie, cilvēku vadāmie meči (turpmāk CVCVM).
Protams, iekš sci-fi bez tehnikas jau nu nekur un man pret to nav ne mazākie aizpriedumi, bet bez augstāk minētajiem var stabili iztikt. * Ierubī Macross Zero otro epizodi. * Skat, pašā sērijas sākumā tiek zemtekstā kultivēti CVCVM. That's what im talking about. QUOTE Nu manupraat no tiiri praktiskaa viedoklja mecha ir absurds... Manupraat to pashu funkcionalitaati (Izniideet peec iespeejas vairaak tautas) var panaakt ar daudz efektiivaakiem liidzekliem. Rezultaataa ja es gribu nopietnu Sci-Fi - tad mechas nedaudz bojaa visu noskanjojumu. Pilnīgi piekrītu. Bet, ja viss pārējais izpildījums ir līmenī, tad ir jāpacieš ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:32 |