![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
kā visprecīz;ak izskaidrot kas ir anime citiem cilvēkiem???
šis variants īsti neder: anime ir Japāņu zīmēta animācija -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE Un, ja mani uzskati par Japaanu ir pareizi, tur anime ir parasta paraadiiba kaa arii parasta multene. Es atkārtoju, Janime ir parasti muļķiki (vismaz manā uztverē), tikai mērķauditorija un apsriesto tematu klāsts plašāks.QUOTE Laikam nevienam no jums nav pielecis, kas bypass patiesībā ir par fruktu... Paldies!Response jau pamatīga. Atvaino, edg, tavus garos spriedelējumus neizlasīju. ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(bypass @ Jan 3 2005, 21:54) QUOTE Un, ja mani uzskati par Japaanu ir pareizi, tur anime ir parasta paraadiiba kaa arii parasta multene. Es atkārtoju, Janime ir parasti muļķiki (vismaz manā uztverē), tikai mērķauditorija un apsriesto tematu klāsts plašāks.Response jau pamatīga. Atvaino, edg, tavus garos spriedelējumus neizlasīju. ![]() Njaa, es centos paraadiit, ka anime nav parasta vispaareejam pasaules un, kas svariigaak, Latvijas uzskatam. Tiesa, "parasts" ir lokaals vaards. Citur anime nav parasta, bet Japaanaa ir. Zheel jau gan, ka neizlasiiji, bet gala vaards paliek tas pats: Jebkas ir parasts atkariibaa no apstaakljiem - vietas, konteksta. Katram cilveekam ir savs subjektiivs viedoklis par to, kas ir parasts, tomeer, analizeejot vispaareeji, vajadzeetu nonaakt pie sleedziena, ka anime nav parasta multene ne Latvijaa, ne vispaareeji pasaulee. (par to Latviju gan pamazaam iet jau arvien parastaak un parastaak...) -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:28 |