![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
kā visprecīz;ak izskaidrot kas ir anime citiem cilvēkiem???
šis variants īsti neder: anime ir Japāņu zīmēta animācija -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Here we go again...
Ir cilvēki, kam patīk izspārdīt skudru pūzni - nu tāpat vien, lai paraudzītos, kas tur notiek. Viņiem tas šķiet interesanti. bypasam vispār pofig kas ir anime, viņam patīk process, kad visi sāk ņemties un viņam kaut ko pierādīt. Viņš vienkārši ņirgājas kā mēs paši sevi padaram smieklīgus, cenšoties atkal un atkal pierādīt, ka 2x2=4 Plus vēl vistīrākā izmantotāja attieksme pret šo forumu. un driznak - es nezināju ka fanošana ir jāpamato ![]() ja bypasam kaut kas nepatīk, bet tev patīk - tu jau esi zaudējis. By default. Un tu būsi idiots, cenšoties viņam pierādīt, ka tas ir kaut kā vērts. Jo vairāk centīsies, jo vairāk tiksi apņirgts. Tiesa, tas viss par viņu kā par cilvēku neko pozitīvu neliecina, bet es pieņemu, ka viņam laikam nav citu pašapliecināšanās veidu. -------------------- Press any key to continue
|
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(Taka @ Jan 4 2005, 07:16) 2x2 = ShinobudenCilvēks izteica savu viedokli, a "skudrupūznis" siekalas uz visām pusēm bārstīdams iemanījās pats sev iespert. ![]() Nekas vairāk par "neparasto multeni" ar sadisma elementiem un neparasti vājo cenzūru nesanāca. Papildus tam vēl izrādījās, ka anime Āfrikā nav tas pats, kas anime tepat Latvijā. -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:36 |