![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
kā visprecīz;ak izskaidrot kas ir anime citiem cilvēkiem???
šis variants īsti neder: anime ir Japāņu zīmēta animācija -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Mjaa, nu protams, var jau njirgaaties arii par to, kaa kalkulators visu laiku izreekjina 2x2=4. Katram sava humora izjuuta. Kaa jau teicu, atbildi rakstiiju principa peec, jo neatbildeetu to nevareeju atstaat. Peedeejaa laikaa arvien vairaak daru lietas principa peec, kas ir vairaak nekaa daudzu nelabu lietu ceelonis. Un tas man liek aizdomaaties par bomzhu rakstura iipashiibaam. Taapeec paldies bypass, no shiis dienas es censhos izvairiities no lietu dariishanas principa peec. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:27 |