![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Man sagribeejaas liimeet papiirus ar bildeem uz CD. Cik noprotu, jaabuut gan iipasham papiiram, gan liimei. Kaads, kursh ir liimeejis, izskaidrojiet, kaads papiirs un kaada liime jaapeerk! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Ak, jaa bija viens gadiijums. Gribeeju uzliimeet jau mineeto uzliimi uz viena cd. Peec tam, kad jau biju uzliimeejis secinaaju, ka taa nav iistaa. Ta kaa disks nebija paaraak svariigs centos uzliimi nodiiraat nost. Beidzaas man shis pasaakums ar to, ka nost nonaaca ne tikai uzliime, bet arii jau mineetais atstarojoshais slaanis un rokaas palika caurspiidiigs plastmasas gabals..
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 13:33 |