![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
kā visprecīz;ak izskaidrot kas ir anime citiem cilvēkiem???
šis variants īsti neder: anime ir Japāņu zīmēta animācija -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE Here we go again... Pārāk ātri tu pārlec pie secinājumiem, kuriem nav reāla pamatojuma.Ir cilvēki, kam patīk izspārdīt skudru pūzni - nu tāpat vien, lai paraudzītos, kas tur notiek. Viņiem tas šķiet interesanti. bypasam vispār pofig kas ir anime, viņam patīk process, kad visi sāk ņemties un viņam kaut ko pierādīt. Viņš vienkārši ņirgājas kā mēs paši sevi padaram smieklīgus, cenšoties atkal un atkal pierādīt, ka 2x2=4 Plus vēl vistīrākā izmantotāja attieksme pret šo forumu. un driznak - es nezināju ka fanošana ir jāpamato ja bypasam kaut kas nepatīk, bet tev patīk - tu jau esi zaudējis. By default. Un tu būsi idiots, cenšoties viņam pierādīt, ka tas ir kaut kā vērts. Jo vairāk centīsies, jo vairāk tiksi apņirgts. Tiesa, tas viss par viņu kā par cilvēku neko pozitīvu neliecina, bet es pieņemu, ka viņam laikam nav citu pašapliecināšanās veidu. Jāpiekrīt, ka maniem iepriekšējiem diviem postiem ir sūdīga argumentācija. Un, šķiet, esmu kļūdījies, lielākajai daļai LV cilvēku janime liekas neparasta, gluži vienkārši tādēļ, ka šeit, Latvijā, vārds muļķiks, anime, animācija tiek momentāli noteikta mērķauditorija - bērniem. Un, re, kad mēs dabonam redzēt kaut kādu varmācīgu, hentai janimi, tad šeit uzreiz loģiski, ka tas ir domāts bērniem un tad tas liekas "neparasti", kad bērni skatās uzšķēršanu. Būtībā adultu janime ir tas pats varmācīgais bojeviks tikai pārnests divi dēē plaknē un tiek zīmēts ar roku. Starp citu, lai izzinātu, kas notiek skudru pūznī, viņš nav obligāti jāizjauc. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 18:54 |