![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Man sagribeejaas liimeet papiirus ar bildeem uz CD. Cik noprotu, jaabuut gan iipasham papiiram, gan liimei. Kaads, kursh ir liimeejis, izskaidrojiet, kaads papiirs un kaada liime jaapeerk! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
Kādu iespaidu tas atstāj uz cd mūža ilgumu? Pēc kāda pus gada neatlīmējas papīrītis kopā ar matricas darba slāni?
![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
DarkRockslizer |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 131 Joined: 11-December 04 ![]() |
QUOTE(Hideki @ Jan 3 2005, 19:13) Kādu iespaidu tas atstāj uz cd mūža ilgumu? Pēc kāda pus gada neatlīmējas papīrītis kopā ar matricas darba slāni? ![]() Kādu iespaidu CD aplīmēšana atstāj uz tavu mūža ilgumu? Cik dienas tu grasies pavadīt, līmējot un apzīmējot savus CD? Ak, kādēļ gan mēs vispār dzīvojam!? ![]() .. ā, atcerējos . . . ![]() Ok, līmē vien!! ![]() -------------------- All the things that exists never will disappear as they have never begun. Therefore, all is eternal except links between them, us.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 13:31 |