![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
kā visprecīz;ak izskaidrot kas ir anime citiem cilvēkiem???
šis variants īsti neder: anime ir Japāņu zīmēta animācija -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Wiper |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 1-October 04 ![]() |
Gmm, parasts/neparasts - tas ir subjektiivs jeedziens. Vienam tas liekas parasts, otram ne. Labaak nemeeginaat taa izskaidrot kaaadus jeedzienus (nu iznjemot, ja paziist auditoriju un zin kas vinjiem ir parasts un neparasts).
Anime ir multenes, bet multenes nav anime. Parasts vai neparasts - tas atkariigs no konkreeta cilveeka. Bet, spriezhot no reakcijas, rodas iespaids, ka kaadam kremt iespeejams uzskats, ka vinsh aizraujas ar 'parastaam multeneem'. Come on, "It's great being a pervert......once you're known as a pervert, there's nothing to fear..... hahahahah" |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Wiper @ Jan 4 2005, 11:58) Gmm, parasts/neparasts - tas ir subjektiivs jeedziens. Vienam tas liekas parasts, otram ne. Labaak nemeeginaat taa izskaidrot kaaadus jeedzienus (nu iznjemot, ja paziist auditoriju un zin kas vinjiem ir parasts un neparasts). Anime ir multenes, bet multenes nav anime. Parasts vai neparasts - tas atkariigs no konkreeta cilveeka. Bet, spriezhot no reakcijas, rodas iespaids, ka kaadam kremt iespeejams uzskats, ka vinsh aizraujas ar 'parastaam multeneem'. Come on, "It's great being a pervert......once you're known as a pervert, there's nothing to fear..... hahahahah" Kaartiigi izlasi manus postus un sapratiisi, ka es to visu to teicu, ko tu saki. Kaadam ![]() Un ar perversiibaam anime saistaas tikai tiem, kas skataas perversas anime. ![]() P.S. Es jau negribeeju vairs offtopicot, bet taa kaa Wiper posts bija adreseets tieshi man... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Wiper |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 1-October 04 ![]() |
QUOTE(edg @ Jan 4 2005, 16:30) P.S. Es jau negribeeju vairs offtopicot, bet taa kaa Wiper posts bija adreseets tieshi man... Ehh, nu kaapeec viss jaauztver burtiski, personiski, tieshi un... ljauni ? P.S. Manis rakstiitais nebija adreseets tieshi tev... daljeei tas saprotams skaara, taapat kaa vairaakus citus. Relaksu, relaksu... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:40 |