![]() |
![]() |
tautietis |
![]() ![]()
|
![]() ausainis ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 145 Joined: 4-March 04 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
CryRat |
![]()
|
||||||||||||||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
ehh... nedraudzēšos es ar tevi... beidz lietot M$IE... ir pietiekami daudz normālu browseru kaut vai paņem FireFox neesu dzirdējis ka kāds nožēlotu... un tā nav mana vaina ka IE nepareizi rāda ! viss ir pareizi ! vienkārši mana reliģija neatļauj rakstīt papildus lai tikai izlabotu kāda browsera gļukus...
umm... ko ? ![]()
umm... tad ko man tur rakstīt ? ![]()
tas labi ka patīk ![]()
kanji = katakana ? nu es jau varētu pārkonvertēt... bet atkal tas ar to listu tur ir gan hiragana gan atakana ( ir tak ja ? ) tad sanāks ka dažreiz rezultātā būs divas vienādas atbildes... varētu jau vienu nerādīt bet tas kaut kā stulbi - datu bāze tiek aizņemta ar nevajadzīgiem vārdiem + papildus PHP kods... kā es vēlētos lai tie vārdu listi būtu XML ![]()
hmm... tas nav vienmēr ja - ne vienmēr pēc "ga" būs "tsu" ? tādā gadījumā ar manām japānu valodas zināšanām būs pagrūti kaut ko izdomāt... hmm... ja vari pamatīgi izstāstīt kādos gadījumos ( un kur ) tas "tsu" parādās tad mēģināšu uztaisīt...
tas ir 3LevelKanji un 4LevelKanji ja ?
keitaro vari uzrakstīt atbilstošos kodus ( vai kas tie tādi tur bija ) priekš Č, Ē, Ģ, Ī, Ļ, Ņ, Š, Ū un Ž ( lielajiem ne mazajiem ) pārējie itkā ir... -------------------- my megabusters :X
|
||||||||||||||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:25 |