![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
... tooo sweet, gals..tooo sweet
un vispar ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Shin-chan, es neko nesaku katram savas domas un ās neva apšaubīt var tikai izteikt savas domas un mēgināt pārliecināt ka tās ir pareizākas.
Un runājot par sievietem, nezinu, man ir grūti teikt, es pazīstu daudz dažādu culvēku, sākot ar krievu studentēm, kurām dzīve sastāv no - aiziet uz lekcijam , aiziet uz tusu, piedzerties, pārgulēt ar kādu, lai būtu ko stāstīt nākamajā dienā universitātē. pazīstu arī tadas kuras meklē vīriešus izdevīguma pēc, meklējot sev dzīves biedru pirmais uz ko skatās ir darbs, dzīvoklis un mašīna. Ir tā saucamās zilās zeķes, mājsēdētājas, kuras 25 gados nekad nav bijušas ar vīrieti tuvas, jo ir nesociālas. Ir meitenes kurām vajag visu un uzreiz, ta saucamās ideālistes, kuru meklējumi parasti ilgs gadiem, un pa to laiku viņas paspēj jau izveidot sev karjeru un ir patsāvīgas. Varētu nosaukt vēl tipus, taču tas nav nepieciešams, viss tāpat ir viegli apvienojams. Visas viņas vēlās ko labāku par to kas viņām ir. iespējams ka Latvij ir tā ar to tautu kā ir, bet katram savas problēmas. Sievietes ir novestas līdz tam līmenim ka ir sapratušas ka nekādi brīnumi nenotiek un organizē savu dzīvi pašas, jo mūsmāju kautrīgie un nedrošie vīrieši to noteikti neuzlabos. Bet nu, kā jau es sākumā teicu, katra ir tiesības uz savām domām. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:20 |