![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Filma buus k/t Rīga no 25 decembra.
Var iechekopt smuku maajas lapu par filmu: http://www.animefest.lv/wd/index_lv.htm -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
Lieliska filma.. Redzeju to tikai nesen. Ipasha ar to ka Dkorejas, lidz ar to jutami atshkjirigaka no japanu anime. Mazak dinamiska, vairak plustosha, pardomiga.
Zinu ka daudzi proteste pret parak "digitalu" zimejumu... mani tas netrauce, tieshi otradi. Manuprat filma no ta tikai iegust. Protams ka vienmer gribas atzimet vizualo iespaidu ko guvu + muzika. Ipashi sakuma kadros, kad Jii dodas uz Ekobanu. Nosaciti regains brauciens .. ar riktigi labu noskanu. Vel incanti shkjita aparati ar kuriem parvietojas filmas varoni - deltaplans vs airbikes; zimetas lauztas linijas vs pludliniju forma. Superigs kustibu attelojums. Vairak vareja veleties no varonu raksturu un attiecibu attelojuma. Man likas tads paplakans tas sizhets, kaut briziem kaut kas aizkjeras. Par nosaukumu..hmm. Es domaju ka nav ne vainas, jo kas nu kuram ir fantastisks. Domaju ka zilas debesis bija pietiekoshi fantastiskas = brinishkjigas ( no ta manuprat arii filmas nosaukums citejot Jii it was most wonderful day in my life kaut gan varbut mana atmina mani vilj). Bez tam es pieljauju domu ka vards Fantastisks nedaudz rada priekshstatu par filmu, tadejadi netieshi piesaistot zhanra fanus. Kaut gan lidz galam korekti tas protams nav. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:45 |