![]() |
![]() |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
Vairaaks reizes esmu centies iegaadaaties ff geimus uz ps2 bet orgginaalam nepietiek naudas(saapiigi sskkirties no 25 Ls
![]() varbuut kaads kam arii ir ps2 vareetu apmainiities ar speeleem vai nu uz visu laiku vai uz kaadu periodu passlaik man itkaa nekaa taada iipassa nav varbuut tikai silen hils 3 ssaada taada sporta speele un veel ssis tas vaardu sakot buutu pateiciigs ja kaads vareetu samainiities ar ps2 rpg speeleem.Nvaru pats nekaa normaala atrast. Ja nevarat samainiities tad varbuut vismaz pasakat labaako rpg speellu nosaukumus lai zinu ko pirkt |
![]() ![]() |
Saiko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 238 Joined: 12-February 04 From: planet 34r7h ![]() |
QUOTE(silent1 @ Jan 6 2005, 12:09) Saiko, tavs piedāvājums par backupošanu joprojām ir spēkā? Lieta tāda ka beidzot, pēc divu nedēļu mocīšanās, ar emuli atvilku xenosagu, un, izskatās, ka image ir bijis bojāts (lai gan bija sararots), jo mūzika/skaņa iet pa priekšu filmām, filmas raustās un ir atsevišķās cutscenes, uz kurām vienkārši nokarās, un viena ir tāda, kuru nevar noskipot. ![]() ![]() P.S. Ir gan jauns DVD raxtīklis (NEC ND 3500-AG, ja kādu tas interesē), gan mdsl. Xenosaga by default ir uz DVD9 matricas tāpēc daļēji .. vispār jau vistiešākajā nozīmē tas ir RIPs - ar visām no tā izrietošajām sekām... lai nu kā izklausās ka tev ir gadījusies PAL versija kas tīri praktiski nav iespējams - jo tādas vienkārši nav ![]() .. domāju ka varēšu kaut ko no backup'ot .. pasaki tikai ko vēlies un es apskatīšos ko varu darīt lietas labā ![]() -------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 August 2025 - 19:01 |