![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
... tooo sweet, gals..tooo sweet
un vispar ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Yume:
1. Tu spried tikai pēc vides, kurā apgrozies 2. "nepelēkie" vīrieši uz ielas darba dienā, darba laikā reti sastopami, jo tie vai nu strādā vai dodas uz biznesa tikšanos - parasti ne ar kājām. Pastaigā pa Vecrīgu 3. Kā Tu atšķir itāļus no pārējiem? Nē man tiešām interesanti - visi "nepelēkie" ir itāļi? 4. Ir kosmētika, arī vīriešiem, kur dod jauka iedeguma efektu ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(Taka @ Jan 5 2005, 23:35) Yume: 1. Tu spried tikai pēc vides, kurā apgrozies 2. "nepelēkie" vīrieši uz ielas darba dienā, darba laikā reti sastopami, jo tie vai nu strādā vai dodas uz biznesa tikšanos - parasti ne ar kājām. Pastaigā pa Vecrīgu 3. Kā Tu atšķir itāļus no pārējiem? Nē man tiešām interesanti - visi "nepelēkie" ir itāļi? 4. Ir kosmētika, arī vīriešiem, kur dod jauka iedeguma efektu ![]() Oi, tici man, man ir ļoti plašs paziņu loks, sākot ar tiem pašiem otaku, un lomu spēlētājiem, un beidzot ar ūziķiem un banķieriem. Tāpēc es savu viedokli uzskatu par samēra objektīvu, taču tiešam, nemocīsim Ayai prātiņu, vieglāk iemest šo offtopikā. Un kā atšķirt itālus? Hehe, aizej kadreiz uz Roxy, Velvetu, Pupuandžu, Estential vai ko tamlīdzīgu, ieteicams brīvdienās...un paskaties apkārt, jautājumu par to kā atšķirt itāļus vairs nepaliks. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:43 |