![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Takashy |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 12-February 04 From: Riga ![]() |
Aj,es gribeeju zinaat cik veci te vissi te taa apmeram i un cik ilgi jau skataas anime.....
Nez.,n es esmu 16..... Un es skatos...... nez. iisti....... 4 gadi varbuut..... Paaris no pirmajiem anime kurus es redzeeju un laikam arii atceros bija .... Sailermoon,vai kaa to sauca... un Cats Eye,vai taa... nez.... ![]() -------------------- Life is like a Dream~
|
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Nu nee... kad es jap valodaa ne suu** veel nesapratu, jau iefanoju, pat, kad veel par pashu anime neko nerubiiju
![]() Pie tam vaacu valoda man vienmeer izklausiijusies samaakslota un jeela... Taapat kaa krievu valoda man izklausaas taada rupja (preciizaak buutu "raupja"), gruuti man liekas krieviski taa, lai man miilji izklausiitos, parunaat. Taa kaa - valoda pati par sevi nosaka daudz, nevis tikai tas, vai vinjas zini vai nee. Tas viss arii ir ljoti svariigs iemesls, kaapeec man nepatiik dubota anime, pat, ja tas ir ljoti labs dubs - pati vaardu izruna piedod vajadziigaas emocijas, un citaa valodaa parasti taas nedaudz, bet noziimiigi sabojaajas. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:11 |