![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Uzdūros uz šādas lapas un bija kur pakavēt savu laiku. Ja vēl ieraksta searchā "anime", ta tur ir ko apskatīties! Nu ja kādam intresē kāds anime varonis tu esi, kādā veidā tu nogalināsi Inyuashu, no kuras animes tu esi, tava anime meitene utt... tad
SPIEST TE!! P.S.-žēl ka te neko nevar iekopēt no turienes ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(Rob_X @ Jan 3 2005, 15:48) Ek, nu tas bija sen.. nak prātā krievu frāz "Это было давно и не правда" Vārdu sakot, es piesaku turpināt šo topiku. ![]() Biš paturpiņāšu re, te būs vēl kāds tests. Tāpat randomly izvēlēts. What Type Of Anime Character Are You? ![]() You're A Yaoi Boi (Gay Boy)! Sensitive and caring, you just want some boyXboy love! Is that too much to ask? Mhahaha, tas godīgi nebija speciāli, man bija lielas acis kad ieraudzīju rezultātu, ek, bet kā atbilst, pašreizējam garstāvoklim. ![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Yume @ Jan 5 2005, 22:42) Biš paturpiņāšu re, te būs vēl kāds tests. Tāpat randomly izvēlēts. What Type Of AnimeCharacter Are You? ![]() You're A Yaoi Boi (Gay Boy)! Sensitive and caring, you just want some boyXboy love! Is that too muč to ask? Mhahaha, tas godīgi nebija speciāli, man bija lielas acis kad ieraudzīju rezultātu, ek, bet kā atbilst, pašreizējam garstāvoklim. ![]() ![]() ![]() lab lab.. tu esi meitene.. a tu zini kāds man bija šoks kad es šito savā rezultātā ieraudzīju ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:24 |