![]() |
![]() |
Shackal |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 9-June 04 From: Some where in Final Fantasy World ![]() |
ljoti gribejas ielikt so postu lai uzzinatu kadas online speles jus zinat un spelejat
![]() ![]() ![]() man zinamas online speles: Ragnarok-www.rotr.ru Astonia-www.astonia.com Alien assault traders-aat.paisums.lv -------------------- Born to live only for this day
![]() |
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Mu Online ir kā Diablo. Tikai viss ir 3D. Bet man ātri apnika šī spēle. Tā arī enģeļa spārnus priekš burvja i nedabūju... Pārāk ilgi jāspēlē.
Combats.ru.... ![]() ![]() |
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Jan 6 2005, 13:09) Mu Online ir kā Diablo. Tikai viss ir 3D. Bet man ātri apnika šī spēle. Tā arī enģeļa spārnus priekš burvja i nedabūju... Pārāk ilgi jāspēlē. Combats.ru.... ![]() ![]() es taa skatos ka tu visas speeles saliidzini ar diablo ![]() -------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(<<<Indigo>>> @ Jan 6 2005, 18:37) Iisteniibaa Diablo ir viena labā spēle! Pirmo reizi uzspēlēju pirms kādiem 3 gaidiem, bet vēl jo projām mēdzu uzspēlēt ![]() Bija labs onlinā viņu spēlēt, bet kad saradās čīteri, ta gan viss prieks pazuda! Mu online ir laba spēle kamēr viņa apnīk! Vislabāk ieiet tādā serverī kur dod daudz exp, sakačāties un papriecāties par savu krutumu.. Nu spēlēt kautkādā Wigle vai Maya neredzu tolku, viena vienīga laika nosišana... aizkačāju savu elfiņu līdz 61lvl.. un man pietika... tālāk tikai viena vienīga laika nosišana... -------------------- |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Jan 6 2005, 18:52) QUOTE(<<<Indigo>>> @ Jan 6 2005, 18:37) Iisteniibaa Diablo ir viena labā spēle! Pirmo reizi uzspēlēju pirms kādiem 3 gaidiem, bet vēl jo projām mēdzu uzspēlēt ![]() Bija labs onlinā viņu spēlēt, bet kad saradās čīteri, ta gan viss prieks pazuda! Mu online ir laba spēle kamēr viņa apnīk! Vislabāk ieiet tādā serverī kur dod daudz exp, sakačāties un papriecāties par savu krutumu.. Nu spēlēt kautkādā Wigle vai Maya neredzu tolku, viena vienīga laika nosišana... aizkačāju savu elfiņu līdz 61lvl.. un man pietika... tālāk tikai viena vienīga laika nosišana... Mu serveros ar aatru Xp ir prieks, bet iiss prieks, taa apniik veeel aatraak... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:59 |