![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
tostermaize |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
Vai kāds bez manīm ari skatās yu-gi-ou???
Un ja skātās tad kas patīk vai kas nepatīk shajā anime??? ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Kikumi @ Jan 6 2005, 15:55) Pokemoni nemaz arī nebija tik labi dublēti, bet vismaz labāk nekā tas, kas iet pa TV3. Ja latvijas televīzijas darbinieki tiešām spētu dublēt tādā līmeni, kā to dara vācieši, tad es arī nošautos... vaitu re kaa .. un ja nu peekshnji notulkaa taadaa liimenii ? es domaaju ka jums skapii kaads zaarcinjsh staav pa rokai? ![]() -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ Jan 7 2005, 11:25) QUOTE(Kikumi @ Jan 6 2005, 15:55) Pokemoni nemaz arī nebija tik labi dublēti, bet vismaz labāk nekā tas, kas iet pa TV3. Ja latvijas televīzijas darbinieki tiešām spētu dublēt tādā līmeni, kā to dara vācieši, tad es arī nošautos... vaitu re kaa .. un ja nu peekshnji notulkaa taadaa liimenii ? es domaaju ka jums skapii kaads zaarcinjsh staav pa rokai? ![]() Nu cereesim ka netulkos, es piemeeram esmu redzeejis Chobits un negribu to redzeet latvieshu valodaa un nemot veeraa latvishu( lielaakaas daljas) skeptisko skatiijumu uz ANIME Chobits( sakot Chobits domaaju vispaar ANIME) visu veelvairaak salaistu sviestaa!!!!( varbuut kljuudos, bet paziistot cilveekus man apkaart taa tas buutu) un Zaarka man nav! ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:16 |