![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Nu man persooniigi patiik Marvel X-men, Wolverine
Veel labs ir Hēavy Metal ( kuraa peeec teorijas vareetu paraadiities kas japaanju galvas un rokas radiits) nu tad sakat ko lasat un kur raujat????!!!! ![]() |
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
MARVEL nelasu bet jaataziist ka vinju razhojumi ir lieliskaa kvalitaatee cits jaut. kaa ir saturu.. man nepievelk tas tipiski amerikaaniskais sizhets... jaatziist ka vinju komiksos galveno varonju logjika dazhkaart ir daudz pienjemamaaka it sevishki kad ir action... runaajot par adaptaaciju ekraanam tad marvela komisksi labaak adapteejas jo vijiem ir ljoti maz jaapamaina komiksu saturs un varonja heroisms ir pacelts debesiis.. turpetim lai adapteetu to pashu NGE, lai vinsjh speetu iziet visas cenzuiuras, tur jaaieviesh galvenaa varonja pozitiivaa noskanja un biku jaapiezemee brainfack, jo savdaak amiishi neieguldiis vairaak kaa 100 milj specefktos kur mums 2 stundas draaziis smadzenes Shinji monologi.. kaa ariii nebriiniishso ja tur miilas staats uzzels un uzplauks... tas taa nu bet EVA unitu live action es noteikti veelos redzeet un neko ljaunu nesaksatu ja vinji uzbuuvees stateegjiski logjiskas battle sceenas
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:26 |