![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Ella |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Mani bikiit taa saaka intereseet ko citi par 6ito domaa. mani tas jaunais formeejums tracina
![]() ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
Ella |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Kaa var taa buut??? Nav nekaads Lofi vai kaa vinju tur tas i pavisam kkas cits. Iek6aa topicos nevis norm posti bet uz visi taa kaa pa pirmajam teikumam tik no texta rindinjaa uz leju sakaartoti. Un lai vareetu redzeet visu textu uz katra no vinjiem jaaklik6kjina!!! ko juus gribat teikt ka tikai man taa???
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
QUOTE(ELLADORA @ Jan 7 2005, 19:00) Kaa var taa buut??? Nav nekaads Lofi vai kaa vinju tur tas i pavisam kkas cits. Iek6aa topicos nevis norm posti bet uz visi taa kaa pa pirmajam teikumam tik no texta rindinjaa uz leju sakaartoti. Un lai vareetu redzeet visu textu uz katra no vinjiem jaaklik6kjina!!! ko juus gribat teikt ka tikai man taa??? jaa, taa ir tikai tev... -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:37 |