Scribble-dee-doo, Kazuki galerija ^^ |
Scribble-dee-doo, Kazuki galerija ^^ |
Ito no Kazuki |
Dec 25 2004, 16:34
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door |
Hweeet, man arī patīk ar zīmulīšiem padarboties...Melnajam, tušīgajam Rotringam arī nav ne vainas...Bet no krāsām man ir vnk P A R A N O J A (vienmēr sabojāju tieši izkrāsojot) Woot, daži šitos jau ir redzējuši...:svilpo:
"Birth of the Rusted Venus"...Kiborgi - verī mīļa tēma... "Puppet I"...salauztas lelles - banāli, bet var izvērsties Te pāris esquisses jeb skicītes...Very dirty, yuck yuck ^^ Giiiiirl....giiiirl....giiirl.... Dragonoīdi jeb drakonu hibrīdņi...mazliet špikots no BOF... Veeeery nelabojami netīrs shonen ai pikucis...Ideja man puslīdz der, laikam būs jāpārzīmē biš labāks variants... -------------------- Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
Ito no Kazuki |
Jan 8 2005, 16:51
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door |
Woot, I'm a muse
Patiesībā tas viss ir pašmācības ceļā ^^ Un mazliet palīdzības arī no tutorialiem (ko man asamashii sen atpakaļ iedeva novilkt - arigato man ) Sencītis artists mani ir norakstījis, un ar mākslu nekad nopietni nenodarbošos - bet hobija līmenī var -------------------- Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 November 2024 - 22:41 |