![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Paslaik esmu pietauvojies pie telefona staba ar savu glabsanas laivu. izdevas pieslegt akulmatorus kompim un tikt interneta.
http://foto.inbox.lv/jeremytf/Veetra tas notiek centra. kadas ir izjutas citur Riga un Latvija. -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Ek, es te darbā sēžu un gaidu kad te beidzot vienreiz jumtu nopūtīs. Moš tad es varēšu mājās iet.
Šodien uz šejieno tikt nemaz nebija iespējams, autobusi, kas iet reizi stunā bija atcelti, dabuju līdz darbam, a tā ir laba stunda, iet ar kājām. Nu saskatījos uz visu šīs situācijas labumu. Īstenībā, nav nemaz tik traki, kā varētu būt, taču, žogi, zīmes, pat stabi ir salikti uz kādiem 20 grādiem zemāk nekā vajadzētu, par to ka apkārt lido miskastes es klusēju, bet cilvēki latvijā ir drosmīgi un bezbailīgi, bradā apkārt un dara to kas būtu jādara, biš vieglāk iet pa vējam, un biš grūtāk pret, taču, visai ciešami un iespējami. Bet nabaga dzīvnieciņi, tie gan lidinās apkārt.. nez.. varbūt viņiem pat patīk. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:41 |