![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
ShinChan > sievieteem logikas vispaar nav.. tu to nezinaaji? Taapeec veri uz to nebalstiites..
![]() Un zini, ja sadaljaa par vecumu aiziet runa par nacionaalismu, tas jau taaka bish pa taalu! -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
9. klasee es biezhi attapos, ka domaaju angliski, un attapos tikai taapeec, ka nepratu kaadus vaardus atrast, taadeejaadi paarmetoties uz latvieshu vaardiem. Tagad kaut kaa negadaas. Tomeer izteicienu kraajums anglju valodaa ir milziigs, un negribot jaasaak piedomaat pie taa, kaa paartulkot fraazi latviski, lai preciizi izteiktos. Iisteniibaa izteicienu kraajums tik liels, ka ir temati, kurus angliski runaat ir daudz vieglaak, varu skaidraak izpaust savas domas.
Japaanju valodaa shitaa domaat veel nav gadiijies... Ja nu vieniigi reizeem ejot prom no maajaam gribas teikt "ikimasu!". Pie taa laikam Chobits vainiigs... ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:10 |