![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
ShinChan > sievieteem logikas vispaar nav.. tu to nezinaaji? Taapeec veri uz to nebalstiites..
![]() Un zini, ja sadaljaa par vecumu aiziet runa par nacionaalismu, tas jau taaka bish pa taalu! -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Nu vai tad es kaads aamurs?! Vienkaarsji nelaizju garaam iespeeju palaist kaadu sarkasmu, kas baazeets uz valdosjajiem stereotipiem par dzimumu atskjiriibaam (kuru, starp citu, pasviedi pati). Taas man iegaajies kircinot vienu pastulbu kursabiedreni. Dazjreiz citeeju Mozus pirmo graamatu vai arii Arsitotelja un Platona uzskatus par sievietes lomu sabiedriibaa nu stuff like that. Noder arii teicieni "sieviete- cilveeka labaakais draugs", "kuche, kirche, kinder". tas taa paaris izmantojami teksti iesaaceejam feminisma kustiibas niideejam. P.s. patiesiibaa es jau taa nedomaaju ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:10 |