![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Paslaik esmu pietauvojies pie telefona staba ar savu glabsanas laivu. izdevas pieslegt akulmatorus kompim un tikt interneta.
http://foto.inbox.lv/jeremytf/Veetra tas notiek centra. kadas ir izjutas citur Riga un Latvija. -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
![]() ![]() |
Seven_of_zero |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Kikyou Ka jums tur Ventspili laicins.
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ko lai saka... "Jaaaa.... laiciņš šodien fooooršs...."
Vakar... Aizgāju ap sešiem pie draudzenes; gribēju iet mājās, a mikriņji (mikroautobusi) nekursē... x_X Tad paliku pie viņas... ap četriem (rītā) mani pamodināja, teica ka ķīmiska noplūde, tad es ar VIŅAS vecākiem ar braucām uz Kuldīgas pusi... ap kādiem astoņiem (varbūt vēlāk) pa radio teica ka viss oke, nekādas noplūdes vairs nav (atveda viņiem jaunu ģeneratoru)... xD A visā valstī visas skolas uz divām dienām slēgtas. Jauki. =3 Jācer, ka neliks šito atstrādāt... <.< Mja... jautri katrā zinjā... sen nav šitāds laiks bijis... A KALIFORNIJĀ ir sniegavētra o_O; |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:41 |