![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Paslaik esmu pietauvojies pie telefona staba ar savu glabsanas laivu. izdevas pieslegt akulmatorus kompim un tikt interneta.
http://foto.inbox.lv/jeremytf/Veetra tas notiek centra. kadas ir izjutas citur Riga un Latvija. -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
![]() ![]() |
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Tagad tā. Citēju rindas no žurnāla SestDiena pēdēja numura.
"Grūti izskaidrot, ar ko tieši pasaulē visapdzīvotākā valsts Ķīna izpelnījusies dabas nelabvēlību, taču tieši tā kļuvusi par lielo katastrofu visvairāk sisto zemi. Ķīnā notikuši divi vislielākie oficiālie reģistrētie plūdi, kā arī četras no sešām nāvējošākajām zemestrīcēm cilvēces vēsturē." Īpašu uzmanību pievērst vārdiem "visapdzīvotākā" un "visvairāk". Tāds parocīgs kumoss dabīgās atlases tēmai. Ķīnā ir nu jau ~1.3 miljardi iedzīvotāju. Gandrīz 1/4 no visas Zemes populācijas. Tur tad nu arī lasam. Nu ja, ne velti tur seismiski visaktīvākā zona. Arvien vairāk liek domāt par to, ka tomēr tas ir mehānisms, kas regulējas. Dievam es neticu, tāpēc kaut kādam vienam spēkam, kas to visu nosaka, es neticu. Visdrīzāk esmu pagāns. Bet nu tomēr šķiet, ka tiek ieturēts kaut kādu nepieciešamais līdzsvars. Ko mums ne īsti saprast, pietam. Visur pastāv kaut kādas saistības, kas pēc tam var radīt ķēdes reakcijas efektu. Nedaudz jau ir OT, bet nu es gribētu, lai jūs pakustinat savas pelēkās šūnas. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:42 |