![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Paslaik esmu pietauvojies pie telefona staba ar savu glabsanas laivu. izdevas pieslegt akulmatorus kompim un tikt interneta.
http://foto.inbox.lv/jeremytf/Veetra tas notiek centra. kadas ir izjutas citur Riga un Latvija. -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
![]() ![]() |
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Tu joprojām esi ieciklējies uz kaut ko citu. Es saprotu, ka ir sāpe, un šī sāpe jau ir samērā veca. Pietam par miljonāriem tev ir visnotaļ stereotipisks uzskats. Tā jau nav. Diezgan daudzi ziedo naudas (un ne tik mazas summas kā varētu likties) dažādiem fondiem. Nupat Indonēzijā notikušā dēļ daudzi ir ziedojuši savu naudu, ko nevar nenovērtēt. Tāpēc nevajag visus likt zem viena zīmoga. Zinātne. Cik daudz zinātne mums ir devusi, tikpat daudz tā ir arī mums atņēmusi. Dažreiz pat nākas vieniem zinātniekiem glābt no iepriekšējo kļūdām. Nauda... Jādomā, ka tev nauda nozīmē ļoti daudz. Nē, es neesmu tas, kurš apgalvo, ka "nauda ir ļaunuma sakne". Vienkārši man nepatīk, ka dažiem tas kļūst par mēŗki. Man negribas skaidrot sīkāk. Par parvedzināšanu. Mūsdienas vairs pat nav nepieciešams brutāls spēks. Gudri cilvēki saprot, ka var arī citādāk. Interesantus vārdus ir teicis Oldoss Hakslijs par "jauno" totalitārismu, ka "Patiešām "efektīva" totalitāra valsts būtu tāda, kurā politisko vadoņu visvarenā izpildkomiteja ar savu direktoru armiju valdītu pār vergu masām, ko nevajadzētu apspiest, jo tās iemīlētu savu verdzību. Likt iemīlēt verdzību - tāds uzdevums mūsdienu totalitārās valstīs ir dots prpogands ministrijām, laikrakstu galvenajiem redaktoriem un skolotājiem." Lai arī tas ir teikts 1946. gadā, to var arī attiecināt uz šodienu. Vien tagad nedaudz ir nomainījušies nosaukumi. Varbūt var teikt - nākuši klāt. Un savu tehniku un armiju ASV zinās, kur likt lietā. Tādas lietas netiek pilnveidotas bez mērķa.
Tas tā nepaplašināti. Neciešu daudz rakstīt. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:40 |