![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Paslaik esmu pietauvojies pie telefona staba ar savu glabsanas laivu. izdevas pieslegt akulmatorus kompim un tikt interneta.
http://foto.inbox.lv/jeremytf/Veetra tas notiek centra. kadas ir izjutas citur Riga un Latvija. -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
![]() ![]() |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
arteck nesaproti mani nepareizi es nerunaaju par dazziem miljonaariem es runaaju globaali par vairumu. Zinu ka ir cilveeki kas neatstaaj novaartaa cietussos. Bet tomeer uzskatu ka priekss militaaraam vajadziibaam tiek ziedots paaraak liels daudzums naudas, praktiski katra valsts ziedo lielu dallu no buggeta armijai, pilniibaa saprotu to ka arii bez armijas valsts ir bezspeeciiga. Un tiessi taapeec man nepatiik passreizeejaa iekaarta. Laikai politiskajaa zinnaa neesmu tik optimistisks un nevaru piekrist visam tavam teiktajam. Bet par to verdziibu tev ir taisniiba dalleeji tas realizeejas tagadeejaas valstiis. Nevaru to atbalstiit un nevaru arii noliegt ir vajadziiga vara jo bez taas ir haos. Ja vara ir paaraak liela rodas mantkaariiba ...... Muuzziigais cikls. Muusdienu iekaartai peec manaam domaam nav naakotnes un es savas domas nevaru mainiit kameer neredzu radikaalas izmainnas kopumaa. Taads nu pesimists ssajaa zinnaa es esmu......
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:47 |