![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Paslaik esmu pietauvojies pie telefona staba ar savu glabsanas laivu. izdevas pieslegt akulmatorus kompim un tikt interneta.
http://foto.inbox.lv/jeremytf/Veetra tas notiek centra. kadas ir izjutas citur Riga un Latvija. -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Tak beidziet jel - "Zeme sakopo spēkus", "miljonāri-terminatori" utml. Lai gan pats pēc paarliecības esmu "zaļš" man vajadzētu krietni vien nopietnākus argumentus. Palasiet ko nopietni ģeologi, ģeogrāfi un pērējie šīs šlakas ļaudis saka (vismaz tie, kuri nedzīvo no tās naudiņas, kuru tiem piešķir, lai tie veiktu velnszin kādus pētījumus un naktu klajaa ar kaarteejo šaušalu pilno pazinjojumu, ka mums dziivot atlicis 20 gadus). Nenoliedzu cilvēces pastrādāto ļaunprātību pret dabu, un te būtu muļķigi vainot tikai pēdējā gadusimtā dzīvojošos cilvēkus, jo neba jau nu vinji Sahāru pataisīja par tuksnesi, taču relitāti ir tāda, ka zeme nav nemainīga lode, uz kuras izmainjas var notikt tikai cilvēku idiotiskās uzvedības dēļ. Zemeslode atrodas nepārtrauktā mainībā un tas, ka notiek dabas katastrofas ir tik pat dabīgi kā uzzied sniegpulkstenji pavasarī. Vai tad mamuti kopā ar alu cilvēkiem pārkūpināja fabriku skurstenjus un izraisīja ledus laikmetu? Vai tad dinozauri aiz dziives apnikuma izdomaaja, ka vajadzeetu mazliet pārveidot sauszemi un sašķēlēja to vairākos gabalos? Tas kas tagad notiek ir nenormāli pēc mūsu - cilvēku mērauklas, jo mēs redz esam krietni savairojušies un mums patīk celt mājas un dzīvot piekrastēs. Galvenā un patiesībā arī vienīgā problēma, ko es saskatu visā šajā padarīšanā ir tā, ka cilvēks vēl joprojām nav iemācījies saprast dabu. Viņam liekas, ka visu varēs darīt pēc sava prātā, taču dabas spēki stāv pāri tam. Tā nav dabas atriebība cilvēkam. Daba un tajā noritošie procesi vienkārši cilvēkam kļūst aizvien svešāki, bet viņš to nesaprot, tas arī ir viss.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:39 |