![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
ShinChan > sievieteem logikas vispaar nav.. tu to nezinaaji? Taapeec veri uz to nebalstiites..
![]() Un zini, ja sadaljaa par vecumu aiziet runa par nacionaalismu, tas jau taaka bish pa taalu! -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Es pie sjiis teemas negribeeju atgriezties, bet pats izprovoceeji ![]() . Un Dievs tas Kungs izveidoja cilvēku no zemes un iedvesa viņa nāsīs dzīvības dvašu; tā cilvēks kļuva par dzīvu būtni.. Tad Dievs tas Kungs lika cietam miegam pār cilvēku nākt. Un kad tas bija aizmidzis, Viņš izņēma vienu no viņa sānu kauliem, aizpildīdams vietu ar miesu. Šo sānkaulu, ko Viņš no cilvēka bija izņēmis, Dievs tas Kungs izveidoja par sievieti un lika tai iet pie cilvēka. Tad cilvēks sacīja: Šī tiešām ir kauls no mana kaula un miesa no manas miesas! Tai būs saukties par vīreni (sievu), tāpēc, ka tā no vīra ņemta. Tādēļ vīrs atstās tēvu un māti un pieķersies savai sievai, un tie kļūs par vienu miesu (1.Mozus.2:7-24) (citaatu savilkums) un: : Sāpēs tev būs bērnus dzemdēt, un tava iegriba būs pēc tava vīra, bet viņam būs valdīt pār tevi (1.Mozus.3:16) tas nu taa, he, he, par feminisma teemu pat naacaas vienu referaatu rakstiit. @ outlawz: tev ir pilniiga taisniiba, tacju kameer Biibele legjitimee manu pasjreizeejo statusu (viiriesja) es uz to atsauksjos kad vien vareesju ![]() P.s. Nu sjis topiks jau ieiet pavisam citaa sliedee -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:10 |