![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
ShinChan > sievieteem logikas vispaar nav.. tu to nezinaaji? Taapeec veri uz to nebalstiites..
![]() Un zini, ja sadaljaa par vecumu aiziet runa par nacionaalismu, tas jau taaka bish pa taalu! -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Nu tas bija domaats kaa noraade uz to, kas peec Biibeles ir uzskataams par cilveeku, kaa arii uz to ka viirietis ir primaars un sieviete ir sekundaara. Sjaadas atzinjas sekas mees baudaam veel liidz sjai dienai. Atliek vien paraudziities uz strikto sociaalo lomu daliijumu starp dzimumiem. It kaa demokraatiska sabiedriiba, tacju vienalga ar skjiibu aci tiek uzluukotas sievietes, kas veelas darboties "viiriesju" sfeeraa. To vai tas ir pozitiivi vai negatiivi viennoziimiigi atbildeet nevar. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:10 |