![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
ShinChan > sievieteem logikas vispaar nav.. tu to nezinaaji? Taapeec veri uz to nebalstiites..
![]() Un zini, ja sadaljaa par vecumu aiziet runa par nacionaalismu, tas jau taaka bish pa taalu! -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Man patiik standby doma
![]() Diemzheel pagaidaam lielajai jeegai cilveeki nav devushi iisti labus skaidrojumus, un pashi ticiigie uzskata, ka Lielaa jeega nav jaatulko, jo taa tikai pasham Dievam ir saprotama. Par nelaimi vinjiem, kameer nebuus dots speeciigs maajiens uz Lielaas jeegas ticamu skaidrojumu, mees pietureesimies pie brutaali tieshaa tulkoshanas veida, hroniskaas nevis filozofiskaas uztveres. Visaadaa gadiijumaa mees noteikti nevaram piekasiities vaardam "cilveeks", kameer nerubiijam senebreju valodu ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:10 |